Yocar Artık Continental Yetkili Satıcısı!

140 yıllık Üstün Alman teknolojisi Continental Lastikleri Avrupa'da her 3 araçtan 1 i bu lastikleri kullanıyor.Continental Lastikleri Sürüş sırasında araçta bakımları yapılmış ve performansından emin olunan bir aracın çok daha güvenli şekilde kullanılması söz konusu olur.Güvenlik konusunda lastik basıncının önemi de atlanmaması gereken bir noktadır. Uygun olmayan basınca sahip lastikler istenmeyen durumlar yaşanmasına sebep olabilir.

Neden Continental Lastikleri?

Dört Mevsim Kullanıma Uygun Lastikler

Birçok otomobil lastiği firmasının aksine, Continental lastikleri otomotiv sektörünün birden fazla branşında üretim yapmaktadır. Yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile elde ettiği verileri, üretim bantlarına başarıyla yansıtması ve muazzam pazarlama ağı ile, Continental markası otomotiv sektörünün en büyük beş tedarikçisinden birisi olmuştur.Fren sistemleri, aktarma organları ve şase sistemleri başta olmak üzere, otomobillerin hareketli mekanizmaları üzerinde de büyük hakimiyet sahibi olan Continental Yetkili Satıcısı , burada edindiği deneyimle, lastik teknolojilerinin gelişimine yön vermektedir. Özellikle ileri sürüş tekniklerine ilgi duyan sürücüler için Continental, öncelikli ve vazgeçilmez bir tercihtir.

Continental Lastikleri Genel Özellikleri

  • Üst düzey konfor için yumuşak ve sessiz ürün gamı
  • Kısa fren mesafeleri ile gelişmiş güvenlik
  • Dinamik sürüşe olanak tanıyan üstün manevra kabiliyeti
  • Alman mühendisliğinin Ar-Ge gücünün, lastiğe en iyi şekilde yansıtılması
  • Contidrom tesislerinde yapılan uzun mesafe testlerinde, her yeni desen farklı koşullarda fren performansı, yol tutuş performansı, yakıt tüketimi, lastik ömrü gibi konularda test edilerek piyasaya sürülmektedir.
  • İlk sırt desen tasarımlı lastiğin geliştiricisi
  • İlk çıkarılabilir jant sisteminin geliştiricisi
  • 1955 yılında kamyon ve otobüsler için hava yayı üreten ilk şirket olması, 1960 yılında seri üretimine başlanan kuşaklı lastikler
  • İlk çevre dostu lastik üreticisi
  • Zeplin kumaşından, konveyör bandına, bisiklet lastiğinden, iş makinesi lastiklerine dek uzanan geniş üretim bandı

Continental Lastik Modelleri

Continental markası çok uzun yıllara dayanan deneyimi, geliştirdiği teknolojisi, ar-ge çalışmalarına verdiği önem ile lastik üreticileri arasında oldukça güçlü bir pozisyondadır. Birçok araç çeşidine özel lastikler üreten markanın tüm araç grupları için farklı zemin ve hava koşullarına uygun modelleri bulunur. Continental lastik modelleri, sadece bir lastik ihtiyacını gidermek ten öte, aracın en önemli parçalarından biri olarak, sürüş güvenliğini ve konforunu arttırmak amacına yönelik üretilirler. Islak ve buzlu zeminde yol tutuş performansı oldukça yüksektir. Tutunmayı sağlayan diş aralıkları ve bu aralıkları oluşturan görsel dizaynlar oldukça spesifiktir. Yol tutuş performansı yanında yüksek kilometre seyirde performansın kayıpsız devamı ve frenleme mesafeleri de oldukça kısa lastiklerdir.

 

Continental Lastik Modellerinin Özellikleri ve Fiyatları

Continental lastik firması 1871 yılında Almanya’da kurulmuştur. O zamandan beri sizler için en kaliteli lastikleri yapmaya çalışan firma birçok çeşidi ile lastikleri hizmetinize sunmuştur. En gelişmiş teknolojilerin kullanılarak yapıldığı lastikler ile güvenli bir sürüş ve dengeli bir sürüş keyfine varmanızı sağlar. Bu durumda herhangi bir araç için kullanılabilecek olan birçok ebatta lastik mevcuttur.

Herhangi bir araç için uygun olan istediğiniz doğrultudaki ürünleri bulabilirsiniz. Bulabileceğiniz bu ürünleri en yetkili elemanlar yardımı ile takabilirsiniz. Üretilen bu ürünler ile birlikte daha güvenli ve daha keyifli uzun yolculuklar artık sizleri bekliyor. Her mevsim aracınızla güvende gidebileceğiniz yollar artık sizleri bekliyor. Sizler de continental lastiklerini alın ve aracınıza ve kendinize bir iyilik yapın. Yocar Continental Yetkili Satıcısı indirim ve kampanyaları ile birlikte sizleri bekliyor.

Yaz Aylarında Kullanıma Uygun Continental Lastikleri

Araç sahiplerinin lastik bulmasını kolaylaştırmak için hazırlanan kategoride bulunan continental lastik modelleri arasında yaz aylarında kullanıma uygun olan lastikler vardır. Bu lastikler maksimum kavrama özellikleri, üstün yol tutuşu ve viraj güvenliği özellikleri sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlarlar.

Yaz aylarında kullanıma uygun olan lastik modellerinin isimleri şunlardır;

Conti Sport Contact 5P, SportContact 6,  PremiumContact 6, EcoContact 6, ContiPremiumContact 2, ContiEcoContact 3 Ürünlerle alakalı detaylı bilgi için tıklayınız.

Kış Aylarında Kullanıma Uygun Lastikler

Kategoride kış aylarında kullanıma uygun continental lastik modelleri oldukça fazladır. Bu lastikler araç sürücülerinin kış aylarında buzlanma ve şiddetli yağışlarda zorluk yaşamadan araçlarını kullanmalarına yardımcı olan lastiklerdir. Kış aylarında kullanılabilecek lastikler arasında ContiWinterContact serisi yer alır. Bu seride TS 810, TS 830, TS 830 P, TS 800 ve TS 810 Sport gibi lastik modelleri yer alır.

WinterContact lastik serisinde ise TS 860 S, TS 850 P ve TS 860 gibi modeller vardır. Bu serilerdeki ürünlerden aracınız için tercih ederseniz karda mükemmel performans, muhteşem sürüş konforu ve kış koşullarında yüksek performans özellikleri bulunan lastiklere sahip olabilirsiniz.

Dört Mevsim Kullanıma Uygun Lastikler

Continental kategorimizde bulabileceğiniz lastik çeşitleri arasında dört mevsimde kullanabileceğiniz lastikleri bulmanız da mümkündür. Bu lastikler üretim özellikleri sayesinde hem kuru hem ıslak zeminde lastiklerin sorunsuz hareket etmesini sağlar. Böylelikle lastikler sebebiyle yaşanabilecek kazaları yaşama ihtimaliniz azalır. Kategorimizde bulabileceğiniz dört mevsim lastik modelleri arasında AllSeasonContact lastikleri yer alır. Bu lastikler dört mevsim kullanabileceğiniz lastiklerdir.

Araçlarınızın türüne göre seçeceğiniz doğru lastikler sayesinde konforlu yolculuk ve sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca kuru zeminde yüksek fren performansı sağlarlar. Dört mevsim continental lastik fiyatları ne kadar? Sorularınız varsa kategoriden ilgili lastiği seçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Otomobiller İçin Tercih Edilebilecek Lastikler

Continental lastik modelleri araması kategoride araç türüne göre yapılabilir. Bu sayede kişiler kullandıkları araç için uygun modeli bularak sipariş verebilirler. Böylelikle yanlış lastik kullanımından kaynaklanan sıkıntıları yaşamazlar. Otomobiliniz için lastik arayışındaysanız kategoriden otomobil kategorisini seçerek yaz, kış veya dört mevsim continental lastik modellerine ulaşabilirsiniz.

Suv Ve 4x4 Araçlar İçin Tercih Edilebilecek Lastikler

Suv ve 4x4 araç kullanıyorsanız kategoride otomobil türünü 4x4 seçerek continental lastik modelleri arasında arama yapabilirsiniz. Suv veya 4x4 gibi araçları için özel üretilen lastikleri aramanız sayesinde bularak inceleyebilirsiniz. Bu araçlar için dört mevsim, yaz ve kış lastiği kategoride mevcuttur.