İstanbul Mitsubishi Yetkili Satıcısı

İstanbul Mitsubishi Yetkili Satıcısı

Mitsubishi Araç Satışı

İstanbul Mitsubishi Yetkili Satıcısı Yocar  olarak temel amacımız otomotiv ile ilgili tüm konularda fark oluşturmak. Siz değerli müşterilerimizi ailemizin bireyleri gibi görür, aracınızı emanetimiz kabul eder, aracınıza sizden daha fazla özeni göstererek tüm ihtiyaçlarınıza çözüm üretmek için çalışırız. Sizleri aramızda görmekten ve tesisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

     Araçlarınızın periyodik bakımlarının üreticinin belirlediği normlara uygun ve istenilen zaman aralıklarında düzenli olarak yapılması önem arz etmektedir. Güvenlik ve araç performansı başta olmak üzere aracın kullanım ömrünün artması, konforlu yolculuk gibi birçok fayda sağlamaktadır. Ayrıca aracınızın garanti kapsamında değerlendirilebilmesi için de periyodik bakımlarınızın istenilen zamanda ve eksiksiz yapılması gerekmekte olup müşteri sorumluluğundadır. 

Tüm bakım ve onarım işlemlerinizde orijinal yedek parça kullanılmakta olup araçlarınızın üretim aşamasında kullanılan parçalarla aynıdır. Ayrıca yapılacak iş ve işlemlerin tümü eğitimli ve uzman teknisyenlerimiz tarafından Mitsubishi yetkili servis standartlarına uygun şekilde yapılmaktadır. Bu sayede gereksiz ek maliyetlerden kurtulursunuz ve aracınız ilk günkü değerini korur.

İstanbul Mitsubishi Yetkili Satıcısı

Aracın uzun ömürlü olması için doğru bakım şarttır. İstanbul Mitsubishi yetkili servislerinde orijinal yedek parçalarımız ve konusunda uzman eğitimli personelimiz tarafından üretici firma standartlarında bakım ve onarım hizmeti verilmektedir.

Ticari Araç Yedek Parça
Neden Orjinal Yedek Parça?

YOCAR Mitsubishi Yetkili Satıcısı olarak orjinal yedek parçaya önem vermektedir.

Bu parçalar;

  • Aracınızın güvenliğini, kalitesini, dayanıklılığını ve estetiğini korumasını sağlar.
  • Aracınızın orjinalliği korunur. Üretici garantisinin sürdürülmesini sağlar.
  • Aracınızı maksimum performans göstermesini sağlar.
  • Aracınızın ömrünü uzatır.
  • Maddi kazanç sağlar.

Neden İstanbul Mitsubishi Yetkili Servis?     

İstanbul Mitsubishi yetkili servislerinde orijinal yedek parçalarımız ve konusunda uzman eğitimli personelimiz tarafından üretici firma standartlarında bakım ve onarım hizmeti verilmektedir.  Yetkili servislerimizde yapılan ve müşterilerimiz tarafından bedeli ödenen işçilikler, kilometre sınırı olmaksızın 24 ay boyunca onarımı yapan yetkili servisin ve değiştirilen yedek parçalar kilometre sınırı olmaksızın 24 ay boyunca Mitsubishi garantisindedir.

Yetkili servislerimizde müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmaktayız. Bakım ve mekanik  aksam onarımı için araçlarını servise bırakan ve aynı gün içinde teslim alamayan şahıs müşterilerimiz ücretsiz yedek araç hizmetimizden yararlanabilir. Aracı aynı gün içinde teslim edeceğimiz durumlarda ulaşım ihtiyacınızın olması durumunda gideceğiniz yere ulaşmanız için ulaşım hizmeti sunulmaktadır.