Uzmanlarından Williams Racing Oto Bakım Hizmetleri

 

Oto Bakım hizmetleri 

Her otomobil kullanıcısının bilgisi olması gereken önemli konu otomobil bakım hizmetleridir.Oto bakım hizmetleri çeşitlilik arz etmektedir bazı bakım hizmetleri sık periyotlar ile yapılırken bazı bakım hizmetleri ise daha sık olmayan periyotlar ile yapılmaktadır. aracınızın güvenliği için Oto bakım hizmetinin alındığınız yerlerde işin uzman bir ekip tarafından yapıldığına emin olmanız ve firmanın bu konuda hassas davrandığını bilmeniz gerekmektedir 

Yocar bünyesin 12 yılı aşkın süredir Uzmanlarından Williams Racing Oto bakım hizmetleri vermekte ve her geçen yıl yeni alanlarda hizmet vermeye başlayıp hizmet yelpazemizi genişletmekteyiz Yocar olarak sizlere sunduğumuz oto bakım hizmetlerimiz.

 

Williams Seramik Kaplama 

Otomobiller günlük kullanımda birçok çevresel etkiye maruz kalmakta yağmur, rüzgar, kuş pislikleri ve bunun gibi nicesi. Bu çevresel etkilere uzun süre maruz kalan araçlar temizlenmesi zor bir hal almakta bu noktada aracınıza yaptıracağınız williams seramik kaplama nano teknolojisi sayesinde araç boyası ile bağlanarak aracınızı çevresel etkenlerden korur. Üstün teknolojisi sayesinde aracınızın kirlenmesini önler ve işlem sonrasında daha parlak bir görünüm almasını sağlar. Aracınızın maruz kalabileceği diğer etkenlerden olan Uv ışınları ,güneş ışınlar ve asit yağmurları araç boyasının aşınmasına sebep olmaktadır williams seramik kaplama ile araç boyasının kullanımın ömrü uzar.

 

Williams Boya Koruma 

Aracımız hareket halinde iken çok fazla madde ile temas etmektedir bu maddeler çok küçük boyutlarda, bazen gözle görülemeyecek seviyede bazen ise gözle görebileceğimiz maddelerdir. Aracınız hareket halinde iken sinekler ve böceklerle de bolca temas etmektedir bu temaslar aracınızda temizlenmesi zor kirler bırakır bu noktada. Uzun süre temizlenmezse bu izler kalıcı hale gelmektedir bu sorunla karşılaşmak istemeyen kullanıcılar araçlarına boya koruma yaptırmayı tercih etmektedir. Williams Boya Koruma teknolojisi  Su ve yağ itici özelliği ile su, yağlı maddeler, kir, kireç, sinek ve böcek atıkları ve çevre kirliliğine dair hiçbir madde oto boyasının yüzeyinde tutunamazlar.Williams Boya Koruma ile araçlarınız daha temiz ve yeni görünür. Boya koruma hizmetimiz uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.

 

Williams Pasta Cila 

Otomobillerimiz yıllar geçtikçe, kullanıldıkça istenmeyen çizikler oluşur bu çiziklerin yoğunluğu arttıkça boyanın rengi gözle görülebilir biçimde değişmeye başlar. Williams boya koruması gibi hizmetler almadığınız da ileriki zamanlarda çiziklerden kaynaklı hoş olmayan görüntüler ortaya çıkmaktadır bu durumda aracınıza yaptıracağınız Williams Pasta Cila teknolojisi ile otomobilinizdeki çiziklerin arasındaki boşluklar doldurulup ilk günki gibi yeni ve parlak bir görünüme ulaşmasını sağlar. Williams Pasta Cila işleminde kullandığımız onarım ve koruma teknolojisi sayesinde hizmet aldıktan sonra aracınızda yeni çiziklerin oluşma ihtimalı düşmektedir. 

 

 

Williams Klima Temizliği

Özellikle yaz günlerinde çok aktif olarak kullandığımız bir mekanizma olan klimanın temizliği önemli bir konudur çünkü araç içinde soluduğumuz serin hava klimadan bizlere aktarılmaktadır. Bu noktada klimanın temiz bir havayı içeriye alması bizim sağlığımız için önemlidir, Klima temizliği aracınızın yağ bakımı kadar önemli ve periyodik olması gereken bir işlemdir. Uzman ekiplerimizle sizlere sunduğumuz Williams Klima Temizliği hizmeti ile sağlıklı bir hava tüketimi ve konforlu sürüşler gerçekleştirebilirsiniz.

 

Williams Detaylı İç Temizlik 

Günlük kullanımda istemsiz olarak dışarıdan birçok nesneyi aracımızın içerisine taşımaktayız ve bundan dolayı aracımızın içi kirlenmektedir. Covid-19 pandemisinden sonra birçok alanda temizliğin dikkatli yapılması gerektiğinin önemini insanlık olarak gayet iyi anlamış bulunmaktayız. Hayatımızın bir parçası olan araçların temizliği kişisel temizlik kadar önemli hale geldi bu yüzden araç içi detaylı temizlik yapılmalı. Williams Detaylı İç Temizlik Hizmeti ile aracın her noktasını detaylı ve özenli bir şekilde temizlemekteyiz. tavan temizliği, torpido temizliği, kapı ve fitil temizliği, koltuk temizliği, taban halısı temizliği ve bagaj temizliği ile Williams Detaylı İç Temizlik Hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

Williams Deri ve Vinil Koruma

Araç koltukları en çok temas ettiğimiz yer olmasından dolayı en hızlı eskimeye başlayan yerlerdir araç koltuğunda kullanılan kumaşların türüne göre bu eskime süreleri değişse bile bu durum koltukların ilk eskimeye başlayan yerler olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu yüzelerin hem eskimesini önlemek hemde kirlenmesini önlemek için yöntemlerin en başında Williams Deri ve Vinil kaplama yaptırmak gelmektedir. Yapılan bu uygulama yüzeyin rengine, yumuşaklığına, esnekliğine, hava geçirgenliğine ve dokusuna herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Deri ve Vinil Koruma ile kumaşın lifleri sıkılaşıp yüzeyin daha dayanıklı olması sağlanır. Vinil yüzeylerin toz ve kir tutmasını engellenir ve araç içi döşemelerinize canlılık ve parlaklık sağlar. Yapmış olduğunu işlemler neticesinde yüzeyin uzun ömürlü olarak korunması sağlanmış olur.