Mitsubishi L200 İle Tanışın !

Güçlüden De Öte Olmak İçin Tasarlandı

Mitsubishi L200, her maceradan sonra eve eğlenceli bir şekilde dönmek için tasarlandı. Ve bunu her gün tekrarlayabilmek için. Ama yalnızca güçlü olmanın yeterli olmayacağını da bilerek. İşte bu yüzden biz onu birçok zorlu testten geçirdik. Bunu yaparken de size mükemmel sağlamlık ve güvenirlik sunmayı hedefledik.

İyi Görünmek Önemlidir

Net çizgiler ve cesur özellikler bir araya gelerek güçlü bir karakteri ortaya çıkarıyor. Güçlü ve dinamik bir ön yüz tarafından korunan gövde sağlam olmanın yanı sıra hem şık hem de sportif bir görünüm sunuyor. Bu pick-up, ön ızgarasından bagaj kapağına kadar gücün ve sağlamlığın göstergesi olmak için tasarlanmış.

Stil Sağlamlıkla Buluşuyor

Dinamik hatlar ve kusursuz renkler hem konfor hem de sürüş keyfi sunan bir iç mekân yaratıyor. Bir pick-up’a mükemmel şekilde uyan orta panel ve bağlantılı konsol özelliğine sahip LCD çoklu bilgi ekranı hem fonksiyonelliği hem de tasarımıyla kusursuz. Çift dikişli koltuk, kolçak ve park freni kaplaması yumuşaklığıyla göz doldurduğu kadar son derece de lüks bir görünüm sunuyor.

Geniş Alanlar

Sınıfının üstünde bir iç mekân hacmi ve bacak mesafesi sunan Mitsubishi L200, yolculuklarınızı konforlu kılmak için tasarlandı. Mükemmel malzemelerden yapılmış ergonomik koltuklar ise hem sizin hem de araçtaki yolcuların keyfini artırmak için var. İç kabinin içine dikkatlice yerleştirilmiş, ses yalıtımı sağlayan ve titreşimi azaltan kaplamalar daha sessiz ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Pratik yükleme özellikleri dahil her şey keyifli bir yolculuk yapmanız için Mitsubishi L200’de bulunuyor.

Kendinden Emin Hareketler

Yol sizi nereye götürürse götürsün, kontrol tamamen sizde. Kayalık dağ yamaçlarından kaygan kara ve hatta çamura bile girdiğinizde olumsuz zemin koşullarının getirdiği her türlü zorluğu kolayca ve güvenli bir şekilde atlatmanızı sağlayan performansla her türlü yol koşulunun üstesinden gelin.

Yola Tüm Gücüyle Tutunur

Maksimum denge ve çekiş için tasarlanan L200’ün gövdesi asfalt yol performansı için aerodinamik olarak şekillendirildi. Sağlam iskeleti sayesinde daha güçlü yol tutuşuna sahip olan L200, 4x4 çekiş gücü ve ileri süspansiyon sistemiyle her türlü koşulda sizi yolda tutar.

SUPER SELECT 4WD-II

Sürüş modu seçim butonunu 100 km/s hıza kadar uygun koşullarda 4x2’den (2H) 4x4’e (4H) getirebilirsiniz. Engebeli yollara girdiğinizde 4HLc seçimini yaparak merkezi diferansiyeli kilitleyebilirsiniz veya tırmanışlarda, çamurlu ve karlı yollarda 4LLc seçimini yaparak kolayca yol alabilirsiniz.

Not: Super Select 4WD size 100 km/s kadar hızlarda 2H, 4H ve 4HLc modları arasında geçiş yapma olanağı sunar. 4HLc ve 4LLc arasında geçiş yaparken aracın durdurulması gerekmektedir. Daha fazla bilgi için kullanıcı el kitabına bakabilirsiniz.

 

 

 

Güçlü Yol Tutuş

L200 en zorlu yollara tırmanmaya, hatta onları aşmaya ve gerektiğinde etrafından dolaşmaya uygun şekilde tasarlandı, çünkü güçlükler her zaman her yerde ve farklı şekillerde karşınıza çıkabilir.

 

Not: Arka diferansiyel kilidi, 4HLc ve 4LLc modları (Super Select 4WD-II’de) ya da 4H ve 4L modları (Easy Select 4WD’de) arasında geçiş yaparken kullanılabilir. Arka diferansiyel kilidi ayarlanırken aracın durdurulması gerekir

Güçlü Etki

Kayda değer yakıt tasarrufu. Son derece düşük CO2 emisyon değerleri. Müthiş hafif bir 2,2 lt turbo dizel motor ihtiyacınız olan tüm gücü üretiyor ve bunu da hassas Common-rail doğrudan enjeksiyon sisteminin de içinde olduğu sınıfının lideri özellikleri sayesinde yapıyor.

Yüksek yakıt verimliliği, düşük CO2 emisyon değerleri ve bol bol güç 2,2 lt 16V hava soğutmalı turbo şarjlı DOHC Common-rail DI-D

2,2 litre turbo dizel motor

Tamamen alüminyum alaşımlı motor blokları ve hassas Common-rail direkt püskürtme sistemi sayesinde, yüksek yakıt ekonomisi, düşük CO2 emisyonu ve ihtiyaç duyacağınız yüksek güç ve tork değerlerine ulaşırsınız.

Nitrojen oksitlerin (NOx) emisyon miktarını azaltmak için kullanılan AdBlueTM sıvısı, SCR sistemi tarafından egzoz gazlarına püskürtülür ve bu yüzden gidilen mesafeyle orantılı olarak yenilenmesi gerekir. Daha fazla bilgi için kullanıcının el kitabına bakın.AdBlueTM bir Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA) tescilli markasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akıllı Güvenlik

Nereye giderseniz gidin, hep sizi ve yolcularınızı güvende tutmak için bir arada çalışan güvenlik özellikleriyle donatılmış olarak yolculuk edeceksiniz. Sensörler etrafınızda ne olup bittiğiyle ilgili olarak sizi uyarırken aktif sürüş yardımı ve pasif güvenlik özellikleri gece ya da gündüz güvenle yolculuk yapmanızı sağlayacak.

Motor Devri Kontrolü Şu Durumlarda Aktif Hale Gelir:

En Güçlü Güvenlik Önlemleri

RISE gövde

Çarpışma güvenliği performansı, Mitsubishi Motors RISE (Güçlendirilmiş Etki Güvenliği Evrimi) gövdesi tarafından zenginleştirilmiştir. Etkili bir şekilde enerjiyi emen ve çarpışma durumunda kabini en iyi şekilde koruyan RISE gövde, çarpışma güvenliğini belirgin bir şekilde artırır.

Güvenilir Bir Dost

Yolunuza çıkacak her türlü zorluğu aşmak için tasarlandı. Geniş yükleme kapasitesi ve dayanıklılık, yakışıklı bir görünüm ve sizinle yolculuk edenleri çok memnun edecek geniş iç hacim konforuyla bir arada sunuluyor. Aerodinamik tasarımı da sınıfında öncü olmanın yanı sıra sessiz ve konforlu bir sürüş sağlıyor.

Kullanım Kolaylıkları

L200’ün 7 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranlı multimedya sistemi sayesinde yolculuklarınız artık çok daha keyifli. Apple CarPlay, Android Auto, navigasyon, Bluetooth, USB bağlantısı gibi birçok özellik, multimedya sisteminde kullanıma hazır.